17.02.2020
Kurs i rytmisk kirkemusikk
Kursene vil i hovedsak ha en praktisk tilnærming der rytmikk, besifringsspill, samspill og besifringsteori er tema. Kursene går over 2 dager i oktober 2021 og i januar 2022.

Etter stadige utsettelser grunnet Covid-19, inviterer Norges musikkhøgskole og NLA Høgskolen Staffeldtsgate endelig til nytt kurs om rytmisk musikk i kirken, som går over to samlinger. Kurset er en bestilling fra FUM (Fagutvalg for kirkemusikk i KA-sektoren), og gjennomføres for andre gang.

Kurs i rymisk kirkemusikk går over to dager. Kursdeltakerne forplikter seg å delta på begge samlingene da det ene bygger på det andre. Kurset vil i hovedsak ha en praktisk tilnærming der deltakerne vil jobbe aktivt i parallelle worshops med temaer som rytmikk, besifringsspill, samspill og besifringsteori. Første samling vil ha størst fokus på bruk av piano, den andre vil ha større fokus på orgelet.

Målgruppe:
Kirkemusikere og andre som er interessert i tema.

Tid og sted: 
Samling 1: 20.-21.oktober 2021 ved NLA Høgskolen Staffeldsgate, Linstows gate 3, Oslo.

Samling 2: 5.-6.januar 2022, ved NMH Norges musikkhøgskole, Slemdalsveien 11, Oslo.

Kursavgift:
For ansatte i kirkelige fellesråd: Kr. 4000 for begge kursene. 

For andre: 8000 kr. for begge samlingene.

Utgifter til, og organisering av, reise og overnatting ordnes av den enkelte, og er ikke inkludert i kursprisen.

Deltakerne forplikter seg til å delta på begge kurssamlingene.

Stipendordning:
Det kan ikke søkes om individuell støtte/stipend til dette kurset, da store deler av kurset er finansiert/sponset av FUM. Derav den lave kursprisen for ansatte i kirkelige fellesråd.

Program: 
Programmet er svært rikholdig, og det blir inndeling i mindre grupper. Det er svært dyktige bidragsytere, de fleste er lærere ved NLA og ved NMH. Noen er innleide krefter.

Påmeldingsfrist:
1. oktober 2021. NB! Vær rask med påmelding, kurset ble raskt fulltegnet sist. Maks 30 deltakere.

Påmelding: Les mer og meld deg på her.

 
Powered by Cornerstone