Kurset avholdes på Quality Hotel Saga i Tromsø
Kurset avholdes på Quality Hotel Saga i Tromsø     
Foto: Choice Hotels     
18.05.2022
OU2
Rammer og regler for arbeidsforholdet – NÅ er det Nord-Hålogalands tur
Fjerde forsøk: «Rammer og regler for arbeidsforholdet» arrangeres 27.-28. september i Tromsø.

Nesten alle de planlagte kursene om arbeidsforholdets rammer og regler er nå gjennomført i regi av det sentrale OU-styret for rettssubjektet Den norske kirke: Kirkerådet har hatt sitt kurs, det samme har ti av bispedømmene. Kun Nord-Hålogland gjenstår, og nå settes kurset opp for fjerde gang etter tre korona-avlysninger.

Kurset er felles for arbeidsgiverrepresentanter og tillitsvalgte samt verneombud, og blir holdt av KA og arbeidstakerorganisasjonene i fellesskap. Det vil bli variert mellom forelesninger, gruppearbeid, case etc. Sentrale temaer fra både tariff og lovverk drøftes for felles gjennomgang, diskusjon og forståelse.

De første én og en halve dagene av kurset er felles for alle deltakerne, med et fast opplegg for alle kurs. Den siste halve dagen møtes de tillitsvalgte for seg, og arbeidsgiverrepresentantene for seg.

Kursdeltakelse, inkludert måltider og overnatting, er betalt av OU-midler og er derfor gratis for deltakerne. 

Målgruppe: Arbeidsgiverrepresentanter, tillitsvalgte og verneombud i rettssubjektet Den norske kirke. (Kurset er ikke åpent for representanter fra menighetsråd, kirkelig fellesråd eller organisasjoner.)

Ved interesse utover antall plasser vil plassene fordeles forholdsmessig mellom fagforeningene.

Se mer info og meld deg på her.

 

 
Powered by Cornerstone