Overlege Mads Gilbert (Akuttmedisinsk klinikk ved Universitetssykehuset i Nord-Norge)
Overlege Mads Gilbert (Akuttmedisinsk klinikk ved Universitetssykehuset i Nord-Norge)     
Foto: Privat     
20.01.2023
OU1/kirketjener og gravplass
Vi møtes til fagdager i Tromsø!
Fagdager for kirketjenere og gravplassarbeidere arrangeres 11.-12. mai, der vi blant annet får høre Mads Gilbert snakke om temaet «Hvordan kan vi ivareta oss selv, kolleger - og etterlatte - i møte med tap og sorg?».

Velkommen til Fagdager for kirketjenere og gravplassarbeidere 2023!

Omtrent hvert annet år arrangeres fagdagene, den viktigste møteplassen for kirketjenere og gravplassarbeidere i Den norske kirke. I år er begivenheten lagt til Tromsø 11.-12. mai. Fagdagene er en god arena for faglig påfyll. I år vil dagene bestå av både foredrag, gruppearbeid og praktisk kurs.

Den første dagen vil vi blant annet få besøk av Geir Hartvigsen og Mads Gilbert. Hartvigsen er daglig leder av Hartvigsen Begravelsesbyrå og vil dele av sin erfaring og kunnskap om mennesker i sorg. Videre vil Mads Gilbert overta med foredrag og gruppearbeid under tittelen «Hvordan kan vi ivareta oss selv, kolleger - og etterlatte - i møte med tap og sorg?». Gilbert er prisbelønt forfatter, solidaritetsaktivist og gjennom 40 år overlege og prof.em.dr.med. ved Akuttmedisinsk klinikk på Universitetssykehuset Nord-Norge. Han har blant annet arbeidet for bedre organisering av psykososial støtte til de som berøres av traumatiske kriser og død.

Hele den siste dagen vil Tromsø Røde Kors holde førstehjelpskurs med fokus på praktiske øvelser, og alle deltakere vil motta kursbevis for gjennomført kurs.

Programmet byr også på et besøk i Tromsø domkirke, hvor vi tas imot av den lokale kirketjeneren og får oppleve konsert med artisten Anne Nymo Trulsen, kjent fra Hekla Stålstrenga.

Detaljert program, praktisk informasjon og påmelding finner du her. 
Påmeldingsfristen er 31. mars, så meld deg på mens du kan! 

Vi gleder oss til å se deg i Tromsø i mai! 

 

 

Redd for å gå glipp av noe viktig? Meld deg på nyhetsbrev og få OU-tiltakene rett i innboksen!

 
Powered by Cornerstone