Illustrasjonsfoto: TK Film/KA     
11.05.2023
OU1
Suksessen gjentas: «Rammer og regler» for fellesrådene
I høst avholdes to todagerskurs for arbeidsgivere og tillitsvalgte om arbeidsforholdets rammer og regler. Takket være OU-midler er deltakeravgiften kun 1.000 kroner.

– Vi er glade for å kunne tilby en ny runde av kursserien «Rammer og regler for arbeidsforholdet» til arbeidsgivere og tillitsvalgte i de kirkelige fellesrådene. Disse kursene ble svært godt mottatt forrige gang de ble avholdt, og det samme skjedde da tilsvarende kurs ble arrangert for arbeidsgivere og tillitsvalgte i rettssubjektet Den norske kirke, sier direktør Ingrid B. Tenfjord i KAs arbeidsgiveravdeling.

Det er styret i OU1 som arrangerer kursene «Rammer og regler for arbeidsforholdet» for de kirkelige fellesrådene:

Kurset går over to dager, men koster kun 1.000 kroner per deltaker, takket være sponsing fra OU1-styret.

Kurset er for arbeidsgiverrepresentanter og tillitsvalgte sammen, og utvikles og holdes sammen av representanter fra KA og fagforeningene sentralt.

Det vil bli variert mellom forelesninger, gruppearbeid, case og så videre. Kurset vil ta opp sentrale temaer fra både tariff og lovverk for felles gjennomgang, diskusjon og forståelse, slik som arbeidstid og arbeidstidsplanlegging, tillitsvalgtordninger/medbestemmelse og ansettelsesprosesser.

Arrangøren tar gjerne også imot innspill om temaer som bør tas opp på et slikt felleskurs for arbeidsgivere og tillitsvalgte.

Det vil bli satt opp flere kurs etter nyttår.

 
Powered by Cornerstone