Foto: Torstein Kiserud/KA     
07.12.2021
OU1/OU2
E-læring: Introduksjonskurs for ansatte i Den norske kirke
Her kan du melde deg på det nye, felles introduksjonskurset for nye ansatte i Den norske kirke. Du kan gjennomføre kurset når og hvor du vil.

Klar for å komme i gang? Start her!

OU-styrene på KA-sektoren har tatt initiativ til, og finansiert, utviklingen av et introduksjonskurs for ansatte i Den norske kirke. Kurset ble ferdigstilt og lagt ut for bruk i desember 2021.

Målet med kurset er å gi en lettbeint og grunnleggende innføring i viktige temaer for alle som skal begynne å jobbe i kirken eller som har jobbet der en stund og kan trenge en oppfrisker. Det skal også bygge stolthet over å jobbe i kirken, samt skape økt forståelse mellom faggruppene for de forskjelliges bidrag i kirkens arbeid.

Kurset er myntet på alle faggrupper: Gravplassarbeidere, prester, kontoransatte, diakoner, undervisningsansatte, kirkemusikere, kirkeverger/daglig ledere og kirketjenere. Det kan også være nyttig for nyansatte på bispedømmekontorer og i Kirkerådet. Les mer om kursets innhold her.

Tilgang til kurset
Kurset ligger i e-læringsplattformen Learnifier. For tilgang kan du trykke her og lage deg en bruker. Du blir så bedt om å fullføre registreringen ved å trykke på en lenke i en automatisk tilsendt e-post. Tilgang til kurset er gratis.

Når du har registrert deg, får du tilgang til kurset i fire uker. Etter dette mister du automatisk tilgang. Vi anbefaler at både ledere og nye ansatte lager hver sine brukere, så begge har tilgang og kan diskutere innholdet med samme utgangspunkt.

Innholdsansvarlig for kurset på vegne av OU-styrene er spesialrådgiver i KA, Eldbjørg Leinebø Ekre. Tilbakemeldinger kan sendes på e-post eller på telefon 416 10 918.

Dersom du har problemer med å opprette bruker, eller har behov for å utvide brukeren utover de fire ukene, kan du kontakte Anja Høiby-Nikolaisen.

 

 

 
Powered by Cornerstone